Over mij

Mijn naam is Marlene de Roos, ik ben 29 jaar en ik ben geregistreerd leidster aan huis. Ik woon samen met mijn zoontje Julius in Woerden.

In de afgelopen jaren heb ik vaak op kinderen gepast. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen, samen spelen, samen ontdekken en ontwikkelen. Ik vind het bijzonder om kinderen met plezier te zien opgroeien, en daar zelf een steentje aan bij te kunnen dragen. Nu ik zelf moeder ben vind ik dat extra speciaal!

Vanaf juli 2015 ben ik werkzaam bij een gezin in Leidsche Rijn, Utrecht. Hier vang ik op maandag, dinsdag en donderdag drie kinderen op. Naast het werk volg ik op woensdag de studie ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’. In het kader van deze opleiding doe ik dit jaar extra ervaring op bij een kinderdagverblijf.

Update!
Vanaf 4 september 2017 begin ik bij een nieuw gezin in Woerden. Op maandag en/of dinsdag heb ik nog plek voor uw kindje (tot 4 jaar)!
We zullen knutselen, boekjes lezen en prenten kijken, liedjes zingen en lekker ravotten in de tuin en in de nabijgelegen parken en speeltuintjes. Tevens werk ik met het ontwikkelingsprogramma Peuterpraat, deze is vooral gericht op kindjes van twee tot vier jaar, maar de thema’s zijn ook leuk voor de wat oudere kindjes. Dit programma pas ik op een speelse manier toe in de praktijk, het hebben van plezier staat voorop!

Zoekt u opvang voor uw kindje bij een lieve, zorgzame gastouder? Neemt u dan gerust contact met mij op!

Reacties zijn uitgeschakeld.