Nieuw seizoen, nieuwe tijden

Na de prachtige eerste zomer van Bij de Roos gaan we nu een nieuw seizoen in. Met ook nieuwe openingstijden. We zijn open op woensdag tot en met zaterdag. van…

Reacties uitgeschakeld voor Nieuw seizoen, nieuwe tijden

Appel galette

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 punten in een vorm van 24 cm. A. VOOR DEEG 200g Zeeuwse bloem 1/2 theelepel zout 100g ongezouten boter (koud en in blokjes gesneden) 50g…

0 Reacties

Uien quiche – Onion quiche

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 taartjes in vormpjes van 8-10 cm doorsnede. A. Voor het deeg200g Zeeuwse bloem1 tl zout100g ongezouten boter in blokjes1 eiB. Voor de uien40g boter400g rode…

0 Reacties

Chocolade hazelnoot koeken

[Scroll down for English]Ingrediënten:100 g ongezouten boter op kamertemperatuur100 g hazelnoten225 g suiker1 ei (liefst van het Buurtkippenhok)95 g chocolade callets puur30 g cacao poeder160g Zeeuwse bloem½ tl zout¼ tl…

0 Reacties

Koffie blondie coffee blondie

[Scroll down for English]Ingrediënten:180 gram ongezouten boter op kamertemperatuur225 gram bruine basterdsuiker2 eieren (liefst van het buurtkippenhok)40 gram fijn gemalen koffie: Miss Morisson's favorite220 gram Zeeuwse bloem1/2 theelepel zout70+50 gram…

0 Reacties