Nieuwe workshop: Bread Art

Je kent ze wel, die filmpjes op instagram en youtube waar de mooiste patronen worden gesneden in desembroden. Echte kunst. Natuurlijk gaat het bij brood bakken in de eerste plaats…

0 Reacties

Appel galette

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 punten in een vorm van 24 cm. A. VOOR DEEG 200g Zeeuwse bloem 1/2 theelepel zout 100g ongezouten boter (koud en in blokjes gesneden) 50g…

0 Reacties

Uien quiche – Onion quiche

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 taartjes in vormpjes van 8-10 cm doorsnede. A. Voor het deeg200g Zeeuwse bloem1 tl zout100g ongezouten boter in blokjes1 eiB. Voor de uien40g boter400g rode…

0 Reacties

Chocolade hazelnoot koeken

[Scroll down for English]Ingrediënten:100 g ongezouten boter op kamertemperatuur100 g hazelnoten225 g suiker1 ei (liefst van het Buurtkippenhok)95 g chocolade callets puur30 g cacao poeder160g Zeeuwse bloem½ tl zout¼ tl…

0 Reacties