Molenaarscafe weer open vanaf 1vmei

Het hele jaar door bakken we brood en buns. Het hele jaar door kun je ook workshops volgen. En tussen de molendagen in mei en de monumentendagen in september kun…

Reacties uitgeschakeld voor Molenaarscafe weer open vanaf 1vmei

Nieuwe workshop: Bread Art

Je kent ze wel, die filmpjes op instagram en youtube waar de mooiste patronen worden gesneden in desembroden. Echte kunst. Natuurlijk gaat het bij brood bakken in de eerste plaats…

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe workshop: Bread Art

Nieuwe workshop: bakken met Vermeer

In 2023 zijn er maar liefst 3 tentoonstelling over Vermeer tegelijk. In het Rijksmuseum, het Mauritshuis en in Museum Prinsenhof. Een van de iconische schilderijen is natuurlijk het Melkmeisje. Wij…

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe workshop: bakken met Vermeer

Appel galette

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 punten in een vorm van 24 cm. A. VOOR DEEG 200g Zeeuwse bloem 1/2 theelepel zout 100g ongezouten boter (koud en in blokjes gesneden) 50g…

Reacties uitgeschakeld voor Appel galette

Wortel scones – Carrot scones

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 scones. A. Voor de scones1 zakje mix voor scones van Ambacht90 ml melk120 gram koude boter in blokjes120 gram geraspte wortel1 tl vanille extract1 tl…

Reacties uitgeschakeld voor Wortel scones – Carrot scones