Nieuwe workshop: Bread Art
Je kent ze wel, die filmpjes op instagram en youtube waar de mooiste patronen worden gesneden in desembroden. Echte kunst. Natuurlijk gaat het bij brood bakken in de eerste plaats…
Je kent ze wel, die filmpjes op instagram en youtube waar de mooiste patronen worden gesneden in desembroden. Echte kunst. Natuurlijk gaat het bij brood bakken in de eerste plaats…
In 2023 zijn er maar liefst 3 tentoonstelling over Vermeer tegelijk. In het Rijksmuseum, het Mauritshuis en in Museum Prinsenhof. Een van de iconische schilderijen is natuurlijk het Melkmeisje. Wij…
[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 punten in een vorm van 24 cm. A. VOOR DEEG 200g Zeeuwse bloem 1/2 theelepel zout 100g ongezouten boter (koud en in blokjes gesneden) 50g…
[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 scones. A. Voor de scones1 zakje mix voor scones van Ambacht90 ml melk120 gram koude boter in blokjes120 gram geraspte wortel1 tl vanille extract1 tl…
[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 taartjes in vormpjes van 8-10 cm doorsnede. A. Voor het deeg200g Zeeuwse bloem1 tl zout100g ongezouten boter in blokjes1 eiB. Voor de uien40g boter400g rode…
[Scroll down for English]Ingrediënten:100 g ongezouten boter op kamertemperatuur100 g hazelnoten225 g suiker1 ei (liefst van het Buurtkippenhok)95 g chocolade callets puur30 g cacao poeder160g Zeeuwse bloem½ tl zout¼ tl…