Nieuwe workshop: bakken met Vermeer

In 2023 zijn er maar liefst 3 tentoonstelling over Vermeer tegelijk. In het Rijksmuseum, het Mauritshuis en in Museum Prinsenhof. Een van de iconische schilderijen is natuurlijk het Melkmeisje. Wij…

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe workshop: bakken met Vermeer

Appel galette

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 punten in een vorm van 24 cm. A. VOOR DEEG 200g Zeeuwse bloem 1/2 theelepel zout 100g ongezouten boter (koud en in blokjes gesneden) 50g…

Reacties uitgeschakeld voor Appel galette

Wortel scones – Carrot scones

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 scones. A. Voor de scones1 zakje mix voor scones van Ambacht90 ml melk120 gram koude boter in blokjes120 gram geraspte wortel1 tl vanille extract1 tl…

Reacties uitgeschakeld voor Wortel scones – Carrot scones

Uien quiche – Onion quiche

[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 taartjes in vormpjes van 8-10 cm doorsnede. A. Voor het deeg200g Zeeuwse bloem1 tl zout100g ongezouten boter in blokjes1 eiB. Voor de uien40g boter400g rode…

Reacties uitgeschakeld voor Uien quiche – Onion quiche

Chocolade hazelnoot koeken

[Scroll down for English]Ingrediënten:100 g ongezouten boter op kamertemperatuur100 g hazelnoten225 g suiker1 ei (liefst van het Buurtkippenhok)95 g chocolade callets puur30 g cacao poeder160g Zeeuwse bloem½ tl zout¼ tl…

Reacties uitgeschakeld voor Chocolade hazelnoot koeken

Koffie blondie coffee blondie

[Scroll down for English]Ingrediënten:180 gram ongezouten boter op kamertemperatuur225 gram bruine basterdsuiker2 eieren (liefst van het buurtkippenhok)40 gram fijn gemalen koffie: Miss Morisson's favorite220 gram Zeeuwse bloem1/2 theelepel zout70+50 gram…

Reacties uitgeschakeld voor Koffie blondie coffee blondie