Werken in de desembakkerij 27 juni

100,00

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een unieke mogelijkheid voor ervaren thuisbakkers: een hele dag meewerken in onze desembakkerij. Perfect om je vaardigheden te vergroten. Zoals bij alle trainingen: herhalen werkt. Dat geldt zeker ook voor brood bakken.

Dus hier heb je de kans om eens 20 broden achter elkaar te vormen, tientallen kaneelbroodjes perfect te draaien en te oefenen met het bakkersmes. Je draait de hele dag mee met onze bakker, samen draaien jullie de productie van de hele donderdag. Dat betekent deeg afwegen, buns vormen en bakken; broden opmaken, insnijden en bakken. En ook zorgen jullie samen dat de degen voor de volgende dag worden voorbereid: wegen, kneden, mengen rijzen. Alle aspecten van de bakkerij komen voorbij. Dus ja, ook schoonmaken aan het eind van de werkdag. Met een schat aan ervaring, een hoop kennis en vermoeide armen en benen ga je in de loop van de middag weer naar huis.

Er is ruimte voor 1 deelnemer per dag, de werkdag begint om 06.30 uur. Koffie, thee en lunch is inbegrepen.
Bakervaring is hiervoor noodzakelijk.