Workshop brood bakken basis- vrijdag 5 juli middag

70,00

Uitverkocht

Artikelnummer: 028-24072 Categorie:

Beschrijving

Wil je ook leren hoe je thuis, met eenvoudige middelen, puur en eerlijk brood kunt bakken? Volg dan de workshop broodbakken van De Broodschool. Bakker Teun geeft workshops brood bakken al een aantal jaren bij Molen de Roos. Vanaf 2022 bakken we in de speciale workshopruimte op de eerste verdieping van het molenaarshuis. Op een unieke plek: waar vroeger de molenaars woonden.

De workshops zijn in kleine groepen, zodat er veel aandacht is voor individuele vragen. De workshop is daarom ook geschikt voor bakkers die al een tijdje bezig zijn, en hun vaardigheden willen uitbreiden.

In de workshop Basis Brood bakken we drie soorten brood, oefenen we met de belangrijkste technieken voor thuis. Ook bespreekt Teun de theorie achter het brood bakken én krijg je een uniek kijkje achter de schermen in de molen waar het meel gemalen wordt.

Deze workshops zijn er in de ochtend van 9:00 tot 12:00, en in de middag van 13.00 tot 16.00. We schenken koffie en thee bij de workshop. En aan het eind van de dag neem je een tas vol zelfgebakken brood mee naar huis. En natuurlijk de recepten van de workshop.