Workshop soezen en eclairs

60,00

Lees meer60,00

Uitverkocht

Lees meer60,00

Uitverkocht

60,00

5 op voorraad

Lees meer60,00

Uitverkocht

60,00

6 op voorraad

Artikelnummer: 03200 Categorie:

Beschrijving

Soezen en eclairs zijn natuurlijk heerlijk. En al helemaal als je die maakt samen met Susan, de finalist van Heel Holland bakt seizoen 11! Die soezen van haar waren echt een van de hoogtepunten van het seizoen

In de workshop gaan we aan de slag met het maken van kookdegen, dé basis van elke goede soes of eclair. Je hoort alles over het maken van creme suisse, leert hoe je een soes goed spuit, bakt en vult. En we maken een craquelin voor zo’n mooi tijgerkorstje bovenop. Tot slot zorgen we dat je met een doosje met mooi opgemaakte lekkernijen naar huis gaat. Na afloop krijg je het recept en de nodige tips mee naar huis.

Duur: circa 2,5 uur
Aantal deelnemers: maximaal 10

Foto’s: Bij de Roos, Susan Veninga en Elvin Boer